Webdesign & Webdevelopment

Het traject begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek in Purmerend, telefonisch of bij u op kantoor, gevolgd door een vooronderzoek. Het resultaat hiervan gaan we met elkaar bespreken om de doelstellingen zo duidelijk mogelijk te formuleren. Deze doelstellingen worden gekaderd door zaken als budget, opleverdatum, promotionele acties, etc. 

Zodra duidelijk is wat we willen bereiken en hoe we dat gaan gaan doen kan gestart worden met de (her)bouw van de website. Gedurende deze werkzaamheden zal regelmatig feedback gevraagd worden mbt de vorderingen. Het eindresultaat is dus geen verrassing maar het eind van een geleidelijke ontwikkeling die zo transparant mogelijk wordt doorlopen.

offerteIs de bouw van de website functioneel voltooid en geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals die van Google, dan wordt gestart met de testfase. Ook hierin zal gevraagd worden naar feedback.

Het mooiste moment is de oplevering en het live gaan van de website. U krijgt hiervoor de technische en gebruikersdocumentatie gevolgd door een uitnodiging om het project te evalueren. Dit kan in Purmerend, telefonisch of bij u op kantoor.

Na oplevering kan een aanvullende dienstverlening worden afgesproken, het betreft dan meestal het technisch onderhoud van de website, redactionele werkzaamheden en het gebruik van social media.

Over ons

SouthBridge WebDevelopment is een bedrijf in Purmerend dat zich heeft toegelegd op het ontwikkelen van websites. Dat is wat we doen, niet meer en niet minder. Wat de kosten zijn van dit alles? Wij maken functionele en stijlvolle websites tegen redelijke prijzen. Overtuig uzelf en check onze tarievenpagina of stuur ons een e-mail.

 

Adres

Bonte Specht 2
3893 JD
Zeewolde

 

Stuur ons een E-mail