WebSocial | Het sterke van Social Media

Bedrijven zien Social Media vaak vooral als een instrument om te verkopen en zich te profileren. Daardoor is de interactie op basis van relevante informatie vaak onvoldoende en daar gaat het bij Social Media nou juist om. Service verlenen aan klanten is bijvoorbeeld een interessante mogelijkheid die te weinig wordt ingezet.

Om te voorkomen dat Social Media voor uw bedrijf of instelling onbeheersbaar wordt, willen wij u helpen met het nadenken over de manier waarop de boodschap moet worden overgebracht. Social Media is immers bij uitstek een PR tool, het past perfect in de snelle en vaak oppervlakkige manier van communiceren.
    
offerteFacebook voor bedrijven
Om te voorkomen dat u te maken krijgt met de 'scherpe kantjes' van Social Media helpen wij u met een doordachte aanpak. Foute of onhandige 'uitingen' zijn immers bijna niet herroepbaar en het lekken van gevoelige informatie is vaak het gevolg van onprofessioneel gebruik van Social Media.
 
Wij kunnen u helpen om Social Media verantwoord te gebruiken. Wij maken of passen het account aan (bijvoorbeeld een Facebook pagina) en integreren dit met uw website.

Over ons

SouthBridge WebDevelopment is een bedrijf in Purmerend dat zich heeft toegelegd op het ontwikkelen van websites. Dat is wat we doen, niet meer en niet minder. Wat de kosten zijn van dit alles? Wij maken functionele en stijlvolle websites tegen redelijke prijzen. Overtuig uzelf en check onze tarievenpagina of stuur ons een e-mail.

 

Adres

Bonte Specht 2
3893 JD
Zeewolde

 

Stuur ons een E-mail