Vaak gestelde vragen (FAQ)

Zijn er na de oplevering nog bijkomende kosten?

Na de oplevering zijn er geen bijkomende kosten die betrekking hebben op de oorspronkelijke opdracht.

Moet ik na oplevering van de website ook een beroep doen op SouthBridge WebDevelopment voor het onderhoud?

De meeste opdrachtgevers vinden het prettig dat wij ook het technisch beheer voor onze rekening nemen. Noodzakelijk is het echter niet, het CMS is relatief eenvoudig up-to-date te houden. Wel is het zo dat wij meer zicht hebben op eventuele afhankelijkheden tussen systeem en hieraan toegevoegde functionaliteit. Wij maken ook altijd een backup voor de zekerheid.

Moet ik ook een hosting account bij SouthBridge WebDevelopment afnemen?

Het staat de opdrachtgever vrij om zelf hosting te regelen. Uiteraard kunnen wij dit voor u doen maar verplicht is het zeker niet. Soms is het wel nodig om een bestaand hosting abonnement aan te passen zodat het geschikt is voor de nieuwe website.

Wat voor soorten websites kan SouthBridge WebDevelopment leveren?

Alle soorten websites worden door ons gebouwd. Webshops, online catalogussen, persoonlijke websites of juist zakelijk en strak. Ook qua omvang maakt het niet uit, uitgebreide websites of juist heel eenvoudig.

Ik heb al een website, kan SouthBridge WebDevelopment deze restylen?

Jazeker! Al is het wel vaak zo dat het niet blijft bij restylen, website optimalisatie is erg belangrijk om goed gevonden te worden door de zoekmachines.

Ben ik na oplevering eigenaar van de website inclusief afbeeldingen e.d.?

Na het beëindigen van het project wordt de gehele website aan u in eigendom overgedragen. Afbeeldingen, audio en video worden zo nodig opgeleverd inclusief licenties.

Heb als opdrachtgever inspraak tijdens de bouw?

Uiteraard, wel is het zo dat we vooraf bespreken wat en hoe we het gaan doen. Maar mocht gaande weg blijken dat er een aanpassing gedaan moet worden is dat zelden een probleem.

Hoe lang duurt het voordat mijn website online staat?

Dat kan binnen een paar dagen, hangt af van de complexiteit van de website en de eisen die door u als opdrachtgever worden gesteld. We hebben ook wel eens een tijdelijke website gebouwd terwijl we aan de achterkant gewoon doorwerkten aan de definitieve website. Voor een 'startup' kan het belangrijk zijn om 'morgen' met de belangrijkste informatie online te zijn.

Over ons

SouthBridge WebDevelopment is een bedrijf in Purmerend dat zich heeft toegelegd op het ontwikkelen van websites. Dat is wat we doen, niet meer en niet minder. Wat de kosten zijn van dit alles? Wij maken functionele en stijlvolle websites tegen redelijke prijzen. Overtuig uzelf en check onze tarievenpagina of stuur ons een e-mail.

 

Adres

Bonte Specht 2
3893 JD
Zeewolde

 

Stuur ons een E-mail