WebStrategie
Onze dienst WebStrategie wordt gecalculeerd op basis van €54,- per uur of in overleg met opdrachtgever bij grotere opdrachten. Vorm en inhoud kunnen in Purmerend, telefonisch of bij u op kantoor besproken worden.

Webdesign & Development
Voor particulieren en startende ZZP'ers die snel on-line willen met een professioneel ontwerp en standaard functionaliteit liggen de kosten over het algemeen tussen de €350,- en €1650,- (afhankelijk van het aantal pagina's en aanvullende wensen).

Het MKB en instellingen hebben andere eisen, meer content, op maat gemaakte formulieren, site analyses, een (diensten)catalogus of een webshop zijn veel voorkomende functionaliteiten. De kosten zijn zonder inventarisatie moeilijk in te schatten maar liggen tussen de €650,- en €2900,-.

WebOnderhoud
Voor het updaten van het CMS, extensies en het maken van backups worden jaarlijks 12,5% van de oorspronkelijke ontwikkelkosten in rekening gebracht. Optioneel (maar sterk aanbevolen) worden voor het gebruik van extra beveiligingsvoorzieningen licentiekosten in rekening gebracht. Deze bedragen €40,- per jaar.

WebRedactie
Een kostenpost die soms onderschat wordt is het verzorgen van content (teksten, afbeeldingen en video). Een professionele opmaak of het vullen en bijhouden van een catalogus / webshop kost veel tijd. Onderstaande tarieven zijn vastgesteld aan de hand van een staffel:

# pagina's   tarief
tot 10   € 40,-
10 tot 20   € 75,-
20 tot 35   € 150,-
35 tot 60   € 245,-

Bij meer dan 60 pagina's of in het geval van een catalogus / webshop, worden aanvullende prijsafspraken gemaakt.

WebSocial
Voor het aanmaken van een Social Media Account wordt €55,- in rekening gebracht. Wilt u het account integreren met uw website dan brengen wij hiervoor €75,- in rekening. Wilt u dat wij ook het account gaan beheren dan maken we hierover aanvullende (financiële) afspraken.

WebOptimalisatie
Bij het optimaliseren van een website worden met name aandachtsgebieden als overzichtelijkheid, gebruiksgemak, functionaliteit en uitstraling verbeterd. Aanvullend hierop zorgen we dat uw website beter wordt gevonden door zoekmachines als die van Google en Bing. Het tarief dat voor deze dienst in rekening wordt gebracht kan alleen na zorgvuldige inventarisatie worden geven. Klik hier voor een indicatie.

Overig
Onze overige diensten worden gecalculeerd op basis van het projecttarief á €27,50 per uur, of €34,- per uur voor ad-hoc werkzaamheden.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Over ons

SouthBridge WebDevelopment is een bedrijf in Purmerend dat zich heeft toegelegd op het ontwikkelen van websites. Dat is wat we doen, niet meer en niet minder. Wat de kosten zijn van dit alles? Wij maken functionele en stijlvolle websites tegen redelijke prijzen. Overtuig uzelf en check onze tarievenpagina of stuur ons een e-mail.

 

Adres

Bonte Specht 2
3893 JD
Zeewolde

 

Stuur ons een E-mail