Uw visie, onze oplossing!

Of het nu Social Media, Google zoekresultaten of het professioneel publiceren van informatie betreft, bij ons bent u aan het goede adres! Om dit te realiseren werken we (in het kort) als volgt:

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek brengen we uw wensen en ideeën in kaart. Wat verwacht u van uw website? Wat wilt u vooral niet! Heeft u een goed beeld van wat uw website bezoekers willen? Kunt u voorbeelden noemen van websites die u aanspreken? Welke functionaliteit zou u graag willen terugzien? Etc.

Met deze info gaan we aan de slag en maken een 'initiëel ontwerp'. U kunt hier commentaar op geven en pas als u tevreden bent met de uitwerking krijgt u een financieel voorstel. Na akkoord start het project.

offerteAls het project de oplevering nadert spreken we een testfase af. Bij tevredenheid over het resultaat wordt de website in productie genomen en kan het project worden afgesloten. Deze fase wordt bevestigd in het document 'Acceptatie & Overdracht' en bevat behalve documentatie ook bijvoorbeeld de inloggevens tbv het CMS.

Op hoofdlijnen is hiermee onze manier van werken beschreven. Klik hier en laat u overtuigen door ons portfolio. Geïnteresseerd?  Neem contact met ons op.

Over ons

SouthBridge WebDevelopment is een bedrijf in Purmerend dat zich heeft toegelegd op het ontwikkelen van websites. Dat is wat we doen, niet meer en niet minder. Wat de kosten zijn van dit alles? Wij maken functionele en stijlvolle websites tegen redelijke prijzen. Overtuig uzelf en check onze tarievenpagina of stuur ons een e-mail.

 

Adres

Bonte Specht 2
3893 JD
Zeewolde

 

Stuur ons een E-mail